03kol.
prim2

Prema podacima iz eVisitora, u prvih sedam mjeseci općina Primošten je ostvarila 58.768 dolazaka, što je povećanje od 2,26% u odnosu na prošlu godinu kad je ostvareno 57.467 dolazaka turista. Povećanje se bilježi i u broju noćenja, gdje je ostvareno 371.213 noćenja, odnosno ostvareno je povećanje od 5,80% od lanjskih 350.866 noćenja.

Ovim putem molimo cijenjene iznajmljivače da nastave prijavljivati goste kako bismo na kraju sezone dobili što točniju sliku ostvarenih rezultata na području općine Primošten.

Vaša

Turistička zajednica općine Primošten

18srp.
evisitor (1)

Cijenjeni iznajmljivači, molimo Vas da, ukoliko dolazite u ured Turističke zajednice u svrhu pomoći pri prijavi i/ili odjavi gostiju, obavezno ponesete Vašu TAN listu. U suprotnom Vam nećemo biti u mogućnosti pomoći.

Vaša

Turistička zajednica općine Primošten

19lip.
Plakat hr

U subotu, 23.06.2018., s početkom u 21:00, na brdu Gaj, podno spomenika zaštitnice općine Primošten, Gospe od Loreta, održat će se koncert “Evergreeni i klasika u noći – pod zvijezdama na Gaju”.

Nastupaju: Majda Goluža – prva violina Splitskog HNK i Splitski Solisti

Gost večeri: Tea Smolić – Ročak – klavir

Nakon nastupa pripremljena je zakuska, a prijevoz do Gaja je organiziran s autobusnog stajališta u Primoštenu od 20:00.

Ulaz je besplatan!

 

 

Primošten County and Primošten Tourist Bord invite You to concert:

“Evergreen and classic in the night – under the stars on the hill Gaj”

23.06.2018. (Saturday) at 21:00 At the base of the monument of Our Lady of Loretto on the hill Gaj

Performers:

Majda Goluža – first violin of Croatian National Theater in Split

And

Soloists from Split

Guest of the evening:

Tea Smolić-Ročak – piano

Free entrance with refreshment after the show

Transfer organized from the bus station near the fountain in Primošten from 20:00

We are looking forward to Your attendance!

15svi.
like-HOME

Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije te činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem razine usluga mogu stvoriti preduvjeti za jačanje te produženje glavne sezone, Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula  projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME.

Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

Budući da na području Šibensko kninske županije postoji veliki broj kvalitetnih jedinica obiteljskog smještaja, TZ Šibensko kninske županije objavljuje Javni poziv iznajmljivačima za ulazak u klub kvalitete.

Od lipnja 2016. godine provodimo proces certificiranja, te pozivamo sve privatne iznajmljivače koji ispunjavaju kriterije projekta da se prijave s propisanom dokumentacijom do 25. svibnja 2018. g. u lokalnu turističku zajednicu i postanu članovi kluba kvalitete „Like HOME“ te time ostvare dodatnu promidžbu putem kanala Turističke zajednice Šibensko kninske županije poput službenih internetskih stranica, tiskanih materijala te distribucije putem turističkih sajmova ili prezentacija. Osim prijave u glavni brend Like Home, iznajmljivači imaju mogućnost specijalizacije u 4 podbrenda, i to: City, Bike, Rural i Luxury ( luksuzni apartmani ) / Luxury Premium ( kuće za odmor ).

Uz iznajmljivače u projekt, prema određenim kriterijima mogu ući i male destinacijske agencije, te će se njima dodjeljivati oznaka Like HOME Agency.

Javni poziv će biti objavljen na stranicama TZ Šibensko kninske županije – www.dalmatiasibenik.hr

 

Direktorica

                                                                                                                           Željana Šikić

animacijsko pismo s prijavnicom Like HOME LIKE HOME – o projektu

LIKE HOME – o projektu

Like HOME-agency prijavnica

Like HOME-bike friendly prijavnica

Like HOME-city friendly prijavnica

Like HOME-luxury prijavnica

Like HOME-rural friendly prijavnica

08svi.
39830873

Proslava blagdan Gospe od Loreta (10. svibnja) – Dan općine. Proslava će započeti u srijedu 09.svibnja s početkom u 20,30 sati kada je zakazan tradicionalni ‘Žežin Gospi od Loreta u čast, paljenjem svijećnjaka i vatrometom ,pola sata kasnije koncert će održati klapa Mirakul iz Vrpolja.
Na blagdan u četvrtak, za 10 sati je zakazana svečana procesija ulicama Primoštena te sveta koncelebrirana misa u župnoj crkvi.

04svi.
30652990_1630675703715049_2145614160405200896_n

Dragi bicikloljupci, prijatelji zdravog života, rekreativci i sportaši!

Biciklistički klub Primošten vas poziva na „Bike weekend“ koji se održava 12. i 13.05.2018.
SUBOTA-12.05.2018.

Test The Best
Tokom cijelog dana na plaži se održava promocija SPECIALIZED bicikala – test the best- napravite probnu vožnju sa najboljim biciklima

XCO BiljuljaSTART: 16:00 h
Tehnički i kondicijski zahtjevna kružna staza u dužini od 4,5 km, tri kategorije: SPORT:-3 kruga, REKREACIJA-2 kruga, ŽENE- 2 kruga
Nagrade za kategoriju sport: 1. mjesto:1500 kn, 2. mjesto: 800 kn, i 3. mjesto: 600 kn
Nagrade za kategoriju rekreacija: 1. mjesto: 800,00 kn, 2.mjesto: 600,00 kn, i 3.mjesto: 400,00 kn
Nagrade za kategoriju žene: 1. mjesto: 800,00 kn, 2. mjesto: 600,00 kn, i 3.mjesto: 400,00 kn
Raspis utrke i segment utrke pratite na: https://www.xczld.info/novosti/xco-biljulja
Za nastup na utrci je potrebna pred prijava na stranici http://stoperica.live
Pred prijave i odjave su moguće do 20h prije početka utrke, tj. do 11.05.2018. u 12:00h.

NEDJELJA-13.05.2018.
Već tradicionalna 6. po redu Primoštenska biciklijada, jedna od najboljih u Dalmaciji.
START: Plaža Mala Raduča 12:00 h,
KOTIZACIJA: 30,00 kn
PRIJAVE: od 09.00 h,
Vožnja kroz prekrasan krajolik Primoštenskog zaleđa preko zaseoka Supljak-spuštanjem na Zečevo i dolazak u Rogoznicu gdje nas očekuje stanka i okrjepa.
Za sve one koji budu umorni za vraćanje iz Rogoznice do Primoštena organiziramo izletnički brod koji će prevesti bicikliste i njihove bicikle na rivu u Primošten. Nakon dolaska u Primošten kreće „Mala biciklijada“ tj.zajednička vožnja s djecom kroz mjesto i dolazak na plažu gdje je organiziran zajednički ručak, bogata lutrija i zabava. Ove godine zabavljaju nas: GIULIANNO I DIKTATORI, zabava se nastavlja uz DJ-a do duboko u noć.
Za vrijeme trajanja velike biciklijade na plaži je organiziran program za djecu uz dodjelu nagrada i medalja, također je organizirana bogata lutrija za sve sudionike.
Za one koji se odluče doći u Primošten ranije, povesti svoju obitelj i provesti nezaboravan vikend, BK Primošten u suradnji s privatnim iznajmljivačima osigurava smještaj po promotivnim cijenama, za rezervaciju pošaljite mail na: bkprimosten@gmail.com

11tra.
HGK logo-1

Poziv na radionicu na temu digitalnog marketinga u turizmu , kojeg organizira HGK- Županijska komora Šibenik u suradnji sa Otvorenim učilištem Algebra, a na inicijativu Google-a

https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-sibenik/interaktivna-radionica-digitalna-garaza-digitalni-marketing-u-turizmu-najava

22ožu.
HGK logo-1

U svijetlu predstojećih izmjena propisa u području zaštite osobnih podataka,Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Šibenik u suradnji sa Agencijom za zaštitu osobnih podataka ( AZOP),  organizira

Savjetovanje „Modernizacija zakonodavstva o zaštiti podataka – GDPR u sustavu turističkog sektora“

koje će se održati u srijedu, 28. ožujka, s početkom u 10 sati Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“, Poljana 6, Šibenik.

Predviđeno trajanja je do 13 sati.

Prijavu za sudjelovanje potrebno je izvršiti  na online obrazac PRIJAVA

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) u cijelosti je obvezujuća i primjenjuje se izravno u svim državama članicama od 25.05.2018. godine.

Njezine odredbe moraju poštivati svi subjekti koji u sklopu svojih aktivnosti obrađuju osobne podatke fizičkih osoba u Europskoj uniji te u određenim slučajevima i subjekti izvan Europske Unije.

Savjetovanje je namijenjeno predstavnicima i odgovornim osoba poslovnih subjekata turističkog sektora, a isto će provesti djelatnici stručnih službi Agencije.  Zainteresirani se mogu prijaviti klikom na online obrazac PRIJAVA

Prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja, do popunjavanja kapaciteta dvorane (jedan sudionik po tvrtki), a najkasnije do 27. ožujka 2018.g.

16ožu.
3788973

Dragi iznajmljivači,

Kako bi unaprijedili našu web stranicu sa što više informacija o privatnom smještaju isto tako i lakšu međusobnu komunikciju, molimo Vas da nam dostavite Vaše kontakte

Možete nam dostaviti traženo putem e-mail adrese info@tz-primosten.hr ili osobno u ured turističke zajednice

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji

Vaša TZ Primošten

09ožu.