CRO Race u Primoštenu!

22ruj

Veliko sportsko događanje, biciklistička utrka CRO Race čije je ovo šesto izdanje, opet će u svijet poslati najljepšu razglednicu Hrvatske.

Ovogodišnja CRO Race utrka održat će se od 28. rujna do 3. listopada. Utrka se sastoji od šest etapa, koje će obuhvatiti više od tisuću kilometara diljem Lijepe Naše. Vrhunska sportska uzbuđenja i kadrovi Hrvatske bit će emitirani na šest kontinenata.

Na trećoj etapi koja će se održati 30. rujna, cijela se karavana seli na obalu, točnije u naš Primošten, odakle će biciklisti kroz Rogoznicu trasom dugom 167 kilometara stići do cilja u Makarskoj.

U Primoštenu će se  kao domaćinu starta etape obavljati potpis startne liste, predstavljanje nositelja majica na startnoj crti, karavana organizacijskih i timskih vozila i revijalna vožnja po Primoštenu koja će nakon prolaza kraj OŠ Primošten i izlaska na magistralu poprimiti svoj natjecateljski karakter.

CRO Race je sportska manifestacija koja ne samo da promovira biciklizam kao sport, već promocijom prirodnih ljepota i kulturne baštine Hrvatsku stavlja na kartu najatraktivnijih cikloturističkih destinacija svijeta.

Veselimo se nadolazećem događaju!