FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

6ožu

Poštovani domaćini u obiteljskom smještaju,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 2. regionalni Forum obiteljskog smještaja koji će se održati u srijedu, 22. ožujka 2017. u hotelu „Olympia“, Vodice s početkom u 10.00 sati. Registracija sudionika počinje u 9,30 sati.

Forum je edukativnog karaktera i namijenjen je privatnim iznajmljivačima, pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Šibensko-kninske županije. Stručni i zanimljivi predavači u svojim izlaganjima će Vas upoznati s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, marketingu, zaštiti i sigurnosti , te modelima financiranja postojećih i novih objekata, a sve to uz primjere dobre prakse te svim ostalim što Vam može pomoći prilikom obavljanja djelatnosti iznajmljivanja smještaja u Vašim objektima.

Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača prezentirati će se iskustva kroz primjere vlastite dobre prakse.

Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te Vam biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom.
Predviđeno vrijeme trajanja Foruma je od 10.00 do 16.00 sati .
LINK ZA PRIJAVU https://fos-si.hgk.hr/Registration