Sve je spremno za CRO Race!

Sve je spremno za CRO Race!

28ruj

 

Šesta međunarodna biciklistička utrka CRO Race 2021 danas je započela iz Osijeka. Prolazi kroz šest etapa,a  inače ovaj projekt je prozvan i „najljepšom razglednicom Hrvatske“ . U utrci sudjeluju timovi iz Europe, Azije, Australije i Amerike iz kategorija natjecanja World Teams, Professional Continental i Continental. 140 biciklista sa šest kontinenata započinje svoju avanturu kroz trinaest županija, a mi ih u Primoštenu očekujemo za dva dana, odnosno u četvrtak 30.09.

Program prije početka utrke počinje oko 11:00 sati na trgu Rudina. Nakon potpisivanja startne liste i svečanog rezanja vrpce, koje označava start 3. Etape, voditelj programa će pozvati sudionike da se spreme i odu do startne linije. Revijalnom vožnjom po našem mjestu (prikazanom na mapi), sudionici će se odvesti do startne pozicije kod Osnovne škole Primošten i započeti sa natjecanjem na trećoj etapi CRO Race 2021.

Zbog starta utrke Cro Race 2021 za sav će promet u periodu od 10:00 do 13:00 biti zatvorena ulica Mala Raduča, Rudina Biskupa J. Arnerića i Trg don. Ive Šarića.

Molimo sve prisutne da obrate pažnju na rutu revijalne vožnje, i ovim putem pozivamo sve naše goste da isprate natjecatelje do startne pozicije.

Želimo svim natjecateljima dobru utrku i mirno vrijeme, a našim gostima dobru zabavu u Primoštenu.

Vidimo se u četvrtak, 30.09.2021. 😊

 

 

#CROrace2021

#primošten

#visitprimosten

About Author