Sve je spremno za CRO Race!

28ruj

 

Šesta međunarodna biciklistička utrka CRO Race 2021 danas je započela iz Osijeka. Prolazi kroz šest etapa,a  inače ovaj projekt je prozvan i „najljepšom razglednicom Hrvatske“ . U utrci sudjeluju timovi iz Europe, Azije, Australije i Amerike iz kategorija natjecanja World Teams, Professional Continental i Continental. 140 biciklista sa šest kontinenata započinje svoju avanturu kroz trinaest županija, a mi ih u Primoštenu očekujemo za dva dana, odnosno u četvrtak 30.09.

Program prije početka utrke počinje oko 11:00 sati na trgu Rudina. Nakon potpisivanja startne liste i svečanog rezanja vrpce, koje označava start 3. Etape, voditelj programa će pozvati sudionike da se spreme i odu do startne linije. Revijalnom vožnjom po našem mjestu (prikazanom na mapi), sudionici će se odvesti do startne pozicije kod Osnovne škole Primošten i započeti sa natjecanjem na trećoj etapi CRO Race 2021.

Zbog starta utrke Cro Race 2021 za sav će promet u periodu od 10:00 do 13:00 biti zatvorena ulica Mala Raduča, Rudina Biskupa J. Arnerića i Trg don. Ive Šarića.

Molimo sve prisutne da obrate pažnju na rutu revijalne vožnje, i ovim putem pozivamo sve naše goste da isprate natjecatelje do startne pozicije.

Želimo svim natjecateljima dobru utrku i mirno vrijeme, a našim gostima dobru zabavu u Primoštenu.

Vidimo se u četvrtak, 30.09.2021.

 

 

#CROrace2021

#primošten

#visitprimosten