Primoštenski ljetni karneval 2022

25lip

 Primoštenskim ulicama pod nasmijanim maskama

U ponovnoj potrazi za najzabavnijom ekipom u mjestu, Primoštenski Karnevalisti  09. srpnja ponuditi će niz zabavnih događanja. Dan kada se prskalice i vatromet zamjene sa šarenim konfetima, a svečana odijela veselim maskama i kostimima to je znak da je stiglo vrijeme za Primoštenski ljetni karneval za velike i male.

Ove godine slavimo 15-tu obljetnicu, te karnevalska povorka koju će predvoditi karnevalska zastava i Puhački orkestar Primošten kreće sa Nove Rive i proći će ulicama Primoštena na zabavan, otkačen i šaljiv način.

Pozivamo sve vas, vedre ljude ovog prekrasnoga mjesta, članove svih naših aktivnih udruga da sudjelujete u velikoj povorci 15-tog Primoštenskog ljetnog karnevala.

Bit će svega, hrane, kolača, fritula i pića na Mandraču, bogate lutrije, karnevalskog ludila ulicama Primoštena, maškarane zabave na glavnoj pozornici na kojoj će nastupiti i sve nas skupa zabaviti Trio Gušt.

Odjenite što god poželite, budite tko god hoćete jer što se dogodi na Primoštenskom ljetnom karnevalu ostaje na Primoštenskom ljetnom karnevalu, poručuju članovi udruge građana općine Primošten „KRČ“.

Pozivamo sve naše mališane da se priključe Dječjem karnevalskom programu u povorci i na trgu Don Ive Šarića. Pripremili smo Parachute game, dim i tisuće balončića od sapuna, te face paint art koji će Primoštenskom ljetnom karnevalu dati elemente slobode, kreativnosti i veselja.

Prijaviti se možete direktno članovima udruge građana općine Primošten „KRČ“ i u uredu Turističke zajednice općine Primošten za pomoć u organizaciji najluđeg dana ove sezone.