SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA U PRIMOŠTENU

4srp

‘Domaće je najbolje – sajam domaćih proizvoda’ u Primoštenu od 10.- 13. srpnja 2017.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Primoštena

‘Domaće je najbolje – sajam domaćih proizvoda’ postaje već tradicija u Primoštenu. Ovoga srpnja od 10.-13. , 5.godinu za redom, domaćini i njihovi gosti mogu doista naći mnogo zanimljivih domaćih proizvoda .

Na sajmu se kupcima nude domaći proizvodi poput suhomesnatih prerađevina, meda, domaćih sireva i drugih mliječnih prerađevina, suvenira od lavande,drvenih igračaka proizvoda od voća i povrća, marinirane ribe, fritula, raznih likera, kupinova vina i raznih drugih predmeta po prihvatljivim cijenama.

Organizator sajma je uslužni obrt Fotografica – vizualne komunikacije iz Varaždinske županije.

Izlagači dolaze iz svih regija Hrvatske koji putem ovih sajmova svakom kupcu mogu ponuditi široku paletu kvalitetnih domaćih proizvoda.

Glavni cilj naših sajmova jest potpora malim i obiteljskim gospodarstivma te njihovo osnaženje u svrhu doprinosa gospodarskom razvoju regije u kojoj žive i rade. Dugoročno gledano za očekivati je da će sajmovi pridonijeti povećanju održivog zapošljavanja, optimalnoj iskorištenosti regionalnih prirodnih resursa i ljudskih kapaciteta, kao i očuvanju bogate tradicije i kulturne baštine. Time potičemo razvoj postojećih i pridonosimo stvaranju novih proizvodnih kapaciteta.

‘Domaće je najbolje – sajam domaćih proizvoda’ vidno obogaćuje turističku ponudu tijekom sezone i pridonosi njenom produljenju.

Jedna od okosnica uspjeha sajma jest i dobra suradnja s gradovima i općinama partnerima i njihovim turističkim zajednicama. Sigurno je da što više ovakovih i sličnih manifestacija organiziramo,
obogaćujemo ponudu i sadržaj turističke sezone i promičemo vrlo kvalitetne i ukusne domaće proizvode.

Dođite, vidite i kušajte – srdačno ste pozvani!