Hotel “Zora”

Hotel Zora smješten je 500 m od centra Primoštena i udaljen 50 m od mora. U potpunosti je renoviran 2006. godine.

Hotel je otvoren od ožujka do studenog.
Prijava gosta: od 15 h  Odjava: do 11 h

Kategorija hotela:  3*
Broj soba: 324 (287 dvokrevetnih soba, 30 obiteljskih soba, 7 apartmana)
Kategorije soba: Comfort (***) i Premier club (****)
Broj zgrada: 9
Broj katova: 3 (međusobno povezani liftovima)

Oprema soba: balkon ili terasa, kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, satelitska televizija, telefon, klima-uređaj, grijanje, mogućnost trećeg ležaja.
Premier club usluga: ključ-kartica za sobu, mini-bar s vodom i sokovima, CD-player s radijom i satom, priključak za internet, sef, kozmetičko ogledalo, kućni ogrtač i papuče.

Za više informacija i rezervacije posjetite službenu stranicu hotela:
www.zora-hotel.com

Golden Rays luksuzne vile

GOLDEN RAYS LUXURY RESORT označava početak luksuznog turizma u Dalmaciji. Ovaj jedinstveni VIP kompleks vila i apartmana smješten je uz more te svojim gostima na raspolaganje nudi luksuzno uređen, moderan i potpuno opremljen smještaj, pristup plaži , kao i zajedničkom infinitybazenu. Sa svojih 7 vila i 8 apartmana, bazenom, aperitiv barom i multifunkcionalnom salom za evente, Golden Rays Resort je jedini luksuzni resort ovakvog tipa uzduž Jadranske obale.

Reception office

Golden Rays Luxury Villas
Tepli bok bb
22202 Primošten
Croatia
Mob: + 385 99 206 2404
Mail: [email protected]
Web: www.goldenrays.hr

Kampovi

Kamp Adriatic, ponosan vlasnik nagrade za kvalitetu nizozemskog autokluba ANWB za 2010. godinu, nalazi se 2 km sjeverno od Primoštena i 25 km južno od Šibenika. Kamp je kategoriziran sa 3 zvjezdice, a smješten je na samoj obali, pretežno u maloj i bujnoj borovoj šumici.

Kamp Adriatic raspolaže s više od 500 kamp parcela, prosječne veličine 110 metara kvadratnih, ukupnog kapaciteta 1680 gostiju. Gostima kampa na raspolaganju je kilometarska šljunčana plaža s mjestima pogodnim za djecu te s manjim kamenitim dijelom idealnim za ronjenje i sunčanje u osami. Kamp ima nov i moderan sanitarni čvor, Wi-Fi, dobro opremljen supermarket, restoran, bar na plaži te fitness i ronilački centar „Manta“. Gosti mogu birati između velikog broja izleta i večernje animacije, čiji je program prikladan za odrasle, tinejdžere i malu djecu.

Kamp Tomas smješten je pokraj naselja Šparadići, na jadranskoj magistrali uz more, 8 km prije Primoštena i 15 km iza Šibenika u smjeru Splita. Kamp može primiti 30 jedinica. U kampu se nalazi i objekt sa apartmanom za 3 osobe kao i recepcija i moderne sanitarije. Odlikuje ga prekrasna borova šuma i temperatura koja je uvijek za nekoliko stupnjeva manja u vrućim ljetnim danima.U kampu, nadomak jadranske magistrale nalazi se i caffe bar Tomas sa čije terase se pruža nezaboravan pogled na more.

Kamp Barinica

Marina “Kremik”

Marina Kremik smještena je u slikovitoj uvali okruženoj stoljetnim vinogradima gdje uspijeva čuveno vino “Babić”. Smještena južno od Šibenika, duboko uvučena u kopno, ova marina zasigurno je jedna od najzaštićenijih na Jadranu. Nacionalni park Kornati udaljen je 30 Nm, a splitska zračna luka samo 30 km.

Marina raspolaže s 393 veza u moru i 150 na kopnu, od kojih je svaki opskrbljen vodom i strujom od 220V/380 V. Marina je dobro osvijetljena i čuvana.

Od sadržaja izdvajamo recepciju, restoran, samoposlugu, trgovinu nautičke opreme, ovlašteni servis za Yanmar, Volvo, Caterpilar, Mercruiser, tehničku službu s kompleksom radionica i taxi službu na Vaš zahtjev.

 

Postoji i mogućnost iznajmljivanja velikog broja luksuznih charter plovila:

Offshore Boote: www.offshore-boote.at

Mare Charter: www.marecharter.hr

Navigator Charter: navigator-charter.com

Jadranka Charter: www.jadranka-yachting.com

Chilla Sailing: www.chillasailing.hr

Under The Heavens Sailing: www.uth-sailing.com

Wimmer Yachting: www.wimmer-yachting.at

Helios Stratos Yacht Charter: www.helios-stratos.hr

Q-Yacht: www.q-yacht.com

 

Za više informacija posjetite službenu stranicu:
www.marina-kremik.com

Privatni smještaj

Primošten raspolaže sa preko 4000 ležaja u privatnim vilama i apartmanima koji su smješteni uz obalu od Punta Bilo do samog Primoštena.

Apartmani i vile luksuzno su opremljeni i pružaju sve pogodnosti ugodnog i nezaboravnog boravka u Primoštenu. Uz bogato uređene sobe, kuhinje i sanitarne čvorove mnogi apartmani nude i klimatizirane prostore. U blizini su plaže sa kristalno čistim morem a mnoge vile raspolažu i s vlastitim bazenima.

Svim gostima na raspolaganju su dobro opskrbljeni supermarketi, tržnica, ribarnice, pekare, benzinska pumpa, mesnice, suvenirnice, papirnice, filigrani, pošta, javne govornice te brojni caffe barovi i restorani sa ribljim specijalitetima i izvornom dalmatinskom kuhinjom.

Tijekom boravka, gostima se besplatno nude i kulturno zabavna događanja, a osobito su nezaboravne folklorne i klapske večeri te koncerti puhačkog orkestra “Primošten”. Bogata je i ponuda izleta jer na udaljenosti od svega 30 kilometara nalaze se dva Nacionalna parka, Krka i Kornati.

Povjesni Šibenik udaljen je 25 kilometara a Diokelicijanov Split 60 kilometara.

Za pomoć oko rezervacije privatnog smještaja preporučamo neku od brojnih turističkih agencija.

Turističke agencije

Za sve usluge oko privatnog smještaja na području Primoštena i okolice, na raspolaganju imate nekoliko turističkih agencija koje možete posjetiti ili kontaktirati putem telefona i maila.

 

Turistička agencija Adriagate

 

Turistička agencija Nik

 

Turistička agencija Primosten Finest

 

Turistička agencija Dalmatinka

 

Turistička agencija Calista

 

Turistička agencija Laguna

 

Turistička agencija Discover Dalmatia

 

 

U uredu Turističke zajednice Primoštena možete pronaći informacije o:

– Turističkoj ponudi, aktivnostima i atrakcijama
– Kulturnim, zabavnim, sportskim i drugim manifestacijama
– Turističkim publikacijama: vodiči, brošure, mape, plakati, multimedijski materijali
– Ostale informacije o turističkoj ponudi i razvoju turizma
– Informacije oko boravišnih pristojbi
– Sve nformacije za vlasnike privatnih smještaja

Telefon: +(385) 22 571 111
Fax: +(385) 22 571 703
Email: [email protected]
Web: www.tz-primosten.hr