Kampovi

Price:
  • Duration: Minutes
  • Timings: 12:00 AM - 12:00 AM
More

Kamp Adriatic, ponosan vlasnik nagrade za kvalitetu nizozemskog autokluba ANWB za 2010. godinu, nalazi se 2 km sjeverno od Primoštena i 25 km južno od Šibenika. Kamp je kategoriziran sa 3 zvjezdice, a smješten je na samoj obali, pretežno u maloj i bujnoj borovoj šumici.

Kamp Adriatic raspolaže s više od 500 kamp parcela, prosječne veličine 110 metara kvadratnih, ukupnog kapaciteta 1680 gostiju. Gostima kampa na raspolaganju je kilometarska šljunčana plaža s mjestima pogodnim za djecu te s manjim kamenitim dijelom idealnim za ronjenje i sunčanje u osami. Kamp ima nov i moderan sanitarni čvor, Wi-Fi, dobro opremljen supermarket, restoran, bar na plaži te fitness i ronilački centar „Manta“. Gosti mogu birati između velikog broja izleta i večernje animacije, čiji je program prikladan za odrasle, tinejdžere i malu djecu.

Kamp Tomas smješten je pokraj naselja Šparadići, na jadranskoj magistrali uz more, 8 km prije Primoštena i 15 km iza Šibenika u smjeru Splita. Kamp može primiti 30 jedinica. U kampu se nalazi i objekt sa apartmanom za 3 osobe kao i recepcija i moderne sanitarije. Odlikuje ga prekrasna borova šuma i temperatura koja je uvijek za nekoliko stupnjeva manja u vrućim ljetnim danima.U kampu, nadomak jadranske magistrale nalazi se i caffe bar Tomas sa čije terase se pruža nezaboravan pogled na more.

Kamp Barinica