Tragom Olivera- Primošten

2lip

Ne propustite
‘Tragom Olivera’ na primoštenskom brdu Gaj: Poznati glazbenici otpjevat će njegove najveće hitove!
Prošle su već tri godine otkako nas je napustio jedan od najvećih hrvatskih glazbenika, Oliver Dragojević, ali njegove pjesme žive i dalje te nas svakodnevno podsjećaju na bogat glazbeni opus ovog velikog glazbenika i čovjeka. Tragom Olivera je premium event koji se trebao održati prošle godine u kultnom noćnom klubu Aurora, ali je odgođen za ovu godinu. U subotu, 19.06. ćete imati priliku uživati na prekrasnom vidikovcu Gospe od Loreta gdje će Oliverove pjesme pjevati Tedi Spalato, Zorica Kondža, Klapa Bonaca i Petar Dragojević. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite po svoje na prodajna mjesta Adriaticketa te online!
Tragom Olivera je pažljivo pripremani koncert koji se trebao održati prošle godine, ali je zbog epidemiološke situacije bio odgođen. Riječ je zaista o ‘premium eventu’ koji je nastavak glazbene priče Olivera Dragojevića, a poseban doprinos ovom jedinstvenom događanju je lokacija na kojoj će koncert biti održan – Kip Gospe od Loreta na brdu Gaj.
Oliverov glazbeni put nastavljaju Dupini koji su punih četrdeset godina stajali uz njega na bini, a njegove pjesme pjevaju dugogodišnji suradnici, kolege i prijatelji Tedi Spalato, Zorica Kondža, zatim Klapa Bonaca te nećak Petar Dragojević, koji svoju glazbenu karijeru nastavlja Tragom Olivera, kao što je i sam naslov projekta.
Bit će to večer s Oliverom koja će u svakom od posjetitelja ostaviti jak i upečatljiv emotivni dojam, baš onako kako bi to želio i sam Oliver.
Ovaj koncert je zbog ograničenog broja ulaznica već na neki način rasprodan, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na očaravajućem brdu Gaj gdje će ponovno ‘zagrmjeti’ pjesme kao što su ‘Cesarica’, ‘Trag u beskraju’, ‘Tko sam ja da ti sudim’, ‘Kad mi dođeš ti’, ‘Što to bješe ljubav’ i mnoge druge.
Strogo će se pridržavati epidemioloških mjera na koncertu pa je zbog toga ograničen broj ulaznica stoga požurite po ulaznice i osigurajte sebi mjesto!
Koncert je najavljen za subotu, 19. lipnja, a ulaznice po cijeni od 130 kuna možete kupiti na prodajnim mjestima Adriaticket te online.
https://adriaticket.com/event/5811-tragom-olivera-vidikovac-gospe-od-loreta
Svoje stolove možete rezervirati pozivom na broj mobitela 099 315 8225.