Vidikovac Gaj

22svi

Vidikovac Gaj, kip Gospe od Loreta

Ne propustite novouređenu atrakciju primoštenske ponude, Vidikovac Gaj koji oduzima dah.

U centralnom dijelu je dizajniran i postavljen impresivan i najljepši kip posvećen Gospi od Loreta, inače zaštitnici stanovnika općine Primošten postavljen 2017. godine.

Vidikovac Gaj ide korak dalje, ili bolje rečeno, jednu razinu više sa novim uređenjem i proširenjem. Vaš dolazak će imati brži i jednostavniji pristup, osiguran je veći parking na koji od sada mogu doći i autobusi. Otiđite do vrha i pogledajte impresivnu panoramu šarmantnog Primoštena, nenadmašan pogled na otoke šibensko kninske županije, i najljepše prizore zalazaka sunca. Iz drugog kuta možete vidjeti poznate vinograde Bucavac, i našu marinu Kremik.

Tražite li nova iskustva koja će vam se urezati u sjećanje odvojite jedan dan i  doživite iskustva s Vidikovca Gaj hvatajući zadivljujuće poglede na horizont.  Na vidikovcu Gaj se još nalazi moderni Madona bar i suvenirnica, a od prošle godine je uvršten u  dio rute Camino Šibenika- Puteva sv. Jakova hrvatske i europske mreže , koji prolaze kroz predivne dijelove maslinika i plaža.

Popis ljetnih zabavnih događanja već najavljenih za ovu sezonu su:

23.lipnja – Matija Cvek

7.srpnja – Tea Smolić Ročak

21.srpnja – Alan Hržica

11.kolovoza – Sergej Četković

A pratite našu stranicu Visit Primosten te stranicu auroraclub.hr za ostale koncerte koji će tek biti najavljeni!

Vidimo se! 🙂